Takwim November

TAKWIM (November)
Perpustakaan sekolah akan dibuka pada setiap hari sepanjang cuti sekolah mengikutwaktu yang ditetapkan seperti di bawah :Isnin hingga Khamis  – 8.30 pagi hingga 12.30 tgh hari

Jumaat                            – 8.30 pagi hingga 12.00 tgh hari

Selain perpustakaan sekolah, murid – murid digalakkan ke perpustakaan awam.

Kedai buku sekolah akan dibuka mulai:

Hari : 15 Disember 2014

Masa : 9.30 pg – 12.30 tgh hari

**tertakluk kepada perubahan**

Persediaan sekolah 2015

Murid – murid  diharapkan dapat menyiapkan diri sebelum sesi persekolahan bermula.

Persiapan lain termasuklah keperluan sekolah, pakaian, alat tulis dan sebagainya

Murid – murid digalakkan memenuhi aktiviti cuti sekolah dengan mengulangkaji pelajaran dan membuat latihan yang telah dipelajari di sekolah.

Selain itu murid – murid boleh menambah aktiviti dengan mendapatkan buku – buku dari kedai buku.

Murid – murid juga boleh mengambil peluang melibatkan diri dengan kem – kem motivasi yang dianjurkan sepanjang cuti sekolah.

Semoga cuti pada kali ini dapat dimanfaatkan sepenuhnya dan sebaik mungkin oleh semua murid.

Selain itu, murid – murid dinasihatkan untuk mengambil kira faktor keselamatan di dalam apa jua aktiviti yang dilakukan sepanjang musim cuti persekolahan.

MAKLUMAN
Bil Perkara Tarikh Hari/Masa
1. Cuti Peristiwa Sempena Perkhemahan Sekolah 3.11.14 Isnin
2. Minggu Semarak Kasih 10.11.14 – 14.11.14 Isnin – Jumaat
3. Hari Anugerah 13.11.14 Khamis
4. Hari Kanak – Kanak 13.11.14 Khamis
5. Cuti Akhir Tahun 22.11.14 – 4.1.15 6 minggu
6. Mula Persekolahan 5.1.15 Isnin

Sorry, comments are closed for this post.